Telek Eladó Budakeszi - VADREGÉNYES ÉPÍTÉSI TELEK

Eladó Budakeszi Telek
1 089 m2Alapterület 0 Szoba
33 000 000 FtÁr
299506Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Tömegközlekedés

VADREGÉNYES ÉPÍTÉSI TELEK

BUDAKESZI közkedvelt Máriamakk városrészében 1089 nm alapterületű, szabályos téglalap alakú telek és a rajta álló fa hétvégi házikó 33 millió Ft irányáron eladó.

Kiváló elhelyezkedésű, rendkívül jó adottságú építési telek, mely jelenleg ősfákat és gyümölcsfákat rejt. Van itt: dió, meggy, alma, szilva, sárgabarack, cseresznye és természetesen énekesmadarak sokasága.

Egészen varázslatos: a sok-sok éve vegyszermentes kertben a növények között, mint egy természet alkotta labirintusban sétálgathatunk. Még egy kerti tavacskát is rejt az udvar.

A telken belül víz és áram található, az utcában gáz és csatorna, egy közeli utcát jelenleg aszfaltoznak. A környéken sorra nőnek ki a „földből” a családi házak, jól látható, hogy idővel szép kertvárosi rész körvonalazódik.

Telek övezeti besorolása: Lke6
Legnagyobb beépítettség mértéke: 15%
Legnagyobb épületmagasság: 4,5 m

A telek 1/1 tulajdonban van, rövid idő alatt birtokba vehető.

A telken áll egy szigetelt, akár állandó lakhatásra is alkalmas fa házikó. A képeken is jól látszik, hogy a tulajdonos nagy odafigyeléssel teremtett bájos, jól funkcionáló élettereket. Található itt tágas és világos, déli tájolású nappali, barátságos konyha és étkező, de még szauna és kondi szoba is. A fűtést olaj radiátorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Ez az épület akár hétvégi házként is funkcionálhat még hosszú éveken át.

Amennyiben ez a gyönyörű telek felkeltette érdeklődését, állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Hívjon bizalommal

+36-30-950-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000