Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest I. kerület - Budai Várnegyed, Víziváros

Eladó Budapest I. kerület Lakás (téglaépítésű)
210 m2Alapterület 4 Szoba
375 000 000 FtÁr
Loading... Loading
273005Azonosító
További adatok

230 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1918 Építés éve

KURIÓZUM A BÉCSI KAPUNÁL!

BUDAI VÁRNEGYEDBEN, Víziváros Városrészben 4 szobás 210 nm alapterületű ingatlan 230 nm kerttel 375 M Ft IRÁNYÁRON eladó.

A Várkerületet átívelő utcák találkozásánál, a Bécsi kapu közvetlen szomszédságában található ez a különleges ingatlan, melyet az 1900-as évek első harmadában építettek Dr. Balázs Aurél megbízásából.
A jelenleg 2 lakásra osztott Balázs Villa teljes alsó szintje keresi új tulajdonosát.

Az utcafrontról csodálatos kovácsoltvas díszítésű kapun keresztül a fedett kapualjba érkezünk, ahonnan jobbra a közel 50 nm-es 2 szobás lakás bejárata nyílik.
A 20 nm-es fedett kapubeálló akár autóval is átjárható, így a parkolás az udvaron további gépjárművek részére is megoldható. De, amennyiben a meseszép, romantikus és bensőséges hangulatú udvar megőrzése is cél, akkor az ingatlant határoló másik utca felől a régi támfal megbontásával opcionálisan kialakítható több személygépjármű részére is mélygarázs.

A nagyobb lakásnak 2 bejárata is nyílik az udvar felől, illetve 2 további ablak nyitható meg a bejárattal ellentétes utca oldalán (korábbi ablakok sajnos elfalazásra kerültek, helyükön a szobában polc található). Ez a lakás a mögötte lévő tárolóval együtt kb. 150 nm.

Az ingatlan teljes körű felújítást igényel. A benne rejlő lehetőségek tárháza végtelen: a falak bontásával a két lakás és tároló együtt tekintve egy 200 nm területű „tiszta vászon” az új tulajdonos számára, ahol szabadon szárnyalhat a fantázia. Ideális lehet egy csodálatos családi otthon számára, de akár befektetési céllal 3 lakásra is bontható, vagy fantasztikus stílusa miatt, megőrizve apró muzeális értékeit ideális lenne művészeti galériának, alkotóműhelynek is.

A vadgesztenyefás udvar jelenlegi állapotában is álomszép, szakértő kezek alatt páratlan pihenőhellyé varázsolható, kilátással a Hattyú-házra.
Szakértő szemek számára pedig van valami megmagyarázhatatlanul magával ragadó ebben az ingatlanban, ami miatt megtekintésre feltétlenül érdemes.

Kiváló tömegközlekedés, tökéletes infrastruktúra: a Budai Vár és kávézói, éttermei, látványosságai 2 perc séta távolságra, MAMMUT Bevásárló és Szórakoztató Központ 5 perc sétával elérhető. a METRO, autóbusz és villamos közlekedés szintén kiváló.

Természetesen amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-708-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000