Iroda Kiadó Budapest IX. kerület - ÁLMAI IRODÁJA A BELVÁROSBAN/1

Kiadó Budapest IX. kerület Iroda
26 m2Alapterület 1 Szoba
104 000 Ft /HóÁr
294583Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

1992 Építés éve

Közös költség 10 400 Ft

IGAZI KURIÓZUM! EGYSZERI, MEGISMÉTELHETETLEN LEHETŐSÉG!

ÁLMAI IRODÁJA a BELVÁROSBAN

Nagy Vásárcsarnoktól pár percre, a legendás Vámház körút 9. szám alatt 26 nm alapterületű különleges hangulatú és adottságú IRODA nettó 3.990 Ft/hó/nm + ÁFA bérleti díj + nettó 400 Ft/hó/nm + ÁFA rezsi költség mellett kiadó.

Az iroda a KEMENES CUKRÁSZDA ÉS BISZTRÓ közelmúltban átadott lenyűgöző belsőépítészeti megoldásokkal kialakított tágas üzlethelyiségén keresztül közelíthető meg. Bejárata a barátságos és bensőséges hangulatú - átlátszó tetővel fedett, zárt - átriumos belső udvarról nyílik.

Az iroda nagyjából négyzet alaprajzú, ízlésesen felújított, jól bútorozható, belmagassága 3,4 méter.

EXKLUZÍV IRODA, mely biztosan pozitív benyomást kelt az üzleti partnerekben, és amely munkahelyre Ön is minden alkalommal mosolyogva érkezne. Megállná a helyét ügyvédi vagy könyvelő irodaként, programszervező irodaként, de éppúgy lehetne egyesületi központ is. Mesésen illene ide egy cukrászati kellékbolt, illetve bármilyen kézműves termék értékesítésére szakosodott üzlet.

Az irodai dolgozók és az üzleti partnerek természetesen a kávézóként és étteremként is működő cukrászda mellékhelyiségeit használhatják. Óriási előny az iroda előtti fedett átriumos belső udvar, ahol szintén lehetőség van arra, hogy gyönyörű környezetben hívjuk meg partnereinket egy süteményre és egy kávéra.

Az iroda a kiváló lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár személygépjárművel, parkolás utcán, közterületen, illetve a szomszédos utcában található parkolóházban lehetséges.

Minimum bérleti időszak: 1 év, kaució: 2 havi.

Ugyanitt most még elérhető:
- Egy galériázott, 39 nm alapterületű iroda, melynek belmagassága 4,7 m, galériáján 3,9 méter.
- Továbbá egy szuterén szinten elhelyezkedő 202 nm alapterületű, több egymásba fűződő helyiségből álló egység. Ennek hasznosítására számtalan ötlet született már: bemutató terem; nyelviskola, nyelvstúdió; közösségi térként például szabadulószobák, darts klub, VR termek; masszázs-szalon.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, itt a soha vissza nem térő alkalom: jöjjön el, tekintse meg, szeressen bele!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, természeten állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Hívjon bizalommal

+36-30-950-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000