Üzlethelyiség Kiadó Budapest IX. kerület - ÁLMAI ÜZLETE A BELVÁROSBAN/3

Kiadó Budapest IX. kerület Üzlethelyiség
202 m2Alapterület 0 Szoba
599 000 Ft /HóÁr
285701Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1992 Építés éve

Közös költség 60 600 Ft

IGAZI KURIÓZUM! EGYSZERI, MEGISMÉTELHETETLEN LEHETŐSÉG!

ÁLMAI ÜZLETHELYISÉGE a BELVÁROSBAN

Nagy Vásárcsarnoktól pár percre a legendás Vámház körút 9. szám alatt 202 nm alapterületű különleges hangulatú és adottságú üzlethelyiség nettó 599.000 Ft/hó + ÁFA bérleti díj + nettó 300 Ft/hó/nm + ÁFA rezsi költség mellett kiadó.

Az üzlethelyiség a KEMENES CUKRÁSZDA ÉS BISZTRÓ közelmúltban átadott lenyűgöző belsőépítészeti megoldásokkal kialakított tágas üzlethelyiségén keresztül közelíthető meg. Bejárata a barátságos és bensőséges hangulatú - átlátszó tetővel fedett, zárt - átriumos belső udvarról nyílik.

Az üzlet a szuterén szinten található, egy széles, elegáns lépcsősor vezet le a több egymásba fűződő helyiségből álló egységbe. Ennek hasznosítására számtalan ötlet született már: bemutató terem; nyelviskola, nyelvstúdió; közösségi térként például szabadulószobák, darts klub, VR termek; masszázs-szalon is kialakítható lenne itt.

EXKLUZÍV ÜZLET / IRODA / SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉG, mely egyértelműen pozitív benyomást kelt az ide érkezőkben. A körülölelő harmonikus környezet mindenkire jó hatással van. A szuterén szinten kialakítható több vizes blokk is, de természetesen rendelkezésre állnak a kávézóként és étteremként is működő cukrászda mellékhelyiségei is. Ráadásul legyen szó reggeliről, ebédről, uzsonnáról vagy egy délutáni teáról, mindez karnyújtásnyira és prémium minőségben elérhető.

A földszinten további két helyiség várja bérlőjét:
- Egy 26 nm alapterületű iroda, melynek belmagassága 3,4 méter.
- Egy galériázott, 39 nm alapterületű iroda, melynek belmagassága 4,7 m, galériáján 3,9 méter.

Az iroda a kiváló lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár személygépjárművel, parkolás utcán, közterületen, illetve a szomszédos utcában található parkolóházban lehetséges.

Minimum bérleti időszak: 1 év, kaució: 2 havi.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, itt a soha vissza nem térő alkalom: jöjjön el, tekintse meg, szeressen bele!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, természeten állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Hívjon bizalommal

+36-30-950-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000