Vendéglátás Eladó Hévíz - HANGULATOS HÉVÍZI APARTMAN HOTEL

Eladó Hévíz Vendéglátás
673 m2Alapterület 0 Szoba
395 472 000 FtÁr
268665Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

2003 Építés éve

Déli Tájolás

EGYEDÜLÁLLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!!!

HÉVÍZ KÖZPONTJÁBAN FEKVŐ 14 APARTMANBÓL ÁLLÓ, WELLNESS RÉSZLEGGEL RENDELKEZŐ, 32 FÉRŐHELYES
BARÁTSÁGOS SZÁLLODA 1,2 M EUR-ÉRT ELADÓ!!

Az ingatlan Hévíz belvárosában található, nyugodt, kertvárosi környezetben. Az épület kb. 500 méterre fekszik a hévízi termál tótól, gépkocsival és autóbusszal egyaránt jól megközelíthető,a parkolás kényelmesen megoldott, felszíni beállók igénybevételével.

Az épületben 14 apartman található három szinten. Az ezeket kiszolgáló szerviz helyiségek, úgy mint a teljesen felszerelt recepció, telefonközpont, textilraktár, takarítószerek és eszközök elhelyezésére szolgáló helyiségek is kialakításra kerültek.

Az apartmanok mindegyike zuhanyzós fürdőszobával és teakonyhával ellátott, szobái parkettásak, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott.

Az épületben elhelyezkedő wellness részlegben található élményzuhany, 10 fős finn szauna, infra szauna, fittness szoba, pihenő helyiség,valamint egy pezsgőfürdő és egy gőzkabin előkészítés is rendelkezésre áll.

Az épület mögött örökzöldekkel beültetett,pázsitos pihenőkert található.

MEGTÉRÜLÉSI SZÁMÍTÁSOK:

Az 14 apartmanból álló szálloda 60%-át üdülési joggal értékesítették. Az üdülési jogok tulajdonosai további 15 éven át, évi kb.30 M Ft-os ( 97e. EUR ) fenntartási díjat fizetnek, így az ingatlanhoz az elkövetkezendő 15 évben 510 M Ft (1.645e. EUR ) szerződésben biztosított bevétel tartozik a szabad férőhelyek értékesítéséből származó szállodai árbevételen felül.

Az ingatlan az üdülési jogok nélkül is megvásárolható és szabadon hasznosítható.

A fenti számok ismeretében, illetve annak tudatában, hogy a hévízi szálláshelyek átlagos töltöttsége éves szinten 70-80 %, ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik biztos hozamú, kockázatmentes befektetésre törekszenek.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Senye Katalin

Senye Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-398-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000