Családi ház Eladó Kismaros - KISMAROSI ÖKO CSALÁDI BIRTOK

Eladó Kismaros Családi ház
240 m2Alapterület 6 Szoba
144 000 000 FtÁr
Loading... Loading
294363Azonosító
További adatok

4630 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Vályog Szerkezet

Megújuló energia Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2010 Építés éve

Délnyugati Tájolás

KISMAROSI ÖKO CSALÁDI BIRTOK

Tisztán természetes anyagokból épült, nettó 240 nm-es, panorámás, öko-családi ház, kemencés nyári konyhával, borospincével és szőlőlugassal körülvett terasszal, 4630 m2-es gazdálkodásra is alkalmas telken 144 M FT-ért eladó.

Az ingatlan Kismaros egyik legszebb részén, a „kismarosi Rózsadombon" fekszik, csendes, de járművel és gyalogosan is jól megközelíthető helyen.
A házból a Szentendrei-szigetcsúcsot, a Duna vonalát láthatjuk és a Visegrádi-hegység panorámájában gyönyörködhetünk.

Az egyedi hangulatú, fatüzelésű tűzhellyel is ellátott, lakókonyhás, 7 szobás, Reischl Gábor tervei szerint készült házban a részletekből is a természet köszön vissza.A szintetikus anyagoktól mentes, önálló (autonóm: közművektől mentes) működésre is átalakítható épületben az otthon melegének érzése veszi körül.


A belső tereket különleges minőségű burkolatok és gerendafödémek jellemzik. A vörösfenyő gerendázatot szabadon hagyva sikerült falusias és egyben modern hangulatot varázsolni, a tágas nagy légterű helyiségekben kényelmes és békés környezetet teremtve.

A kültéri faszerkezetek gondosan kiválogatott időjárásálló vörösfenyőből, a lépcsőlapok különlegességnek számító almafából, a kőműves falszerkezetek válogatott címeres téglából készültek, az épület falazata vályogból épült.

Az emeleti részre parafapadló került a nagyobb komfortérzet érdekében, a vendég- és zeneszoba speciális akusztikai famennyezetet kapott a visszhangmentes zenei élmény biztosítására.

A különleges hangulatú,hatalmas nyári konyhában a búbos kemence és a nyitott terek biztosítják a természet közeli pihenést. A baráti beszélgetésekhez a bort a saját boltíves borospincéből szolgálhatjuk fel, melynek lejárata is ebből a térből érhető el.

A gondos tervezés eredményeként a fedett tér folyamatos, természetes szellőzéssel rendelkezik, így a hőmérséklet még a legforróbb nyári napokon is kellemesen hűvös.

A legalsó szinten egy külön lakrész található, mely jelenleg hobby szobaként szolgál és egy finn szaunával, valamint élményzuhannyal egészül ki.

Az ingatlan tervezésekor az energiahatékonyság mellett a természeti környezethez való alkalmazkodás kiemelt szempont volt, így a napelemes ellátottság és az elektromos gépjármű garázsban való töltése is kialakításra került.

A hatalmas kertben gazdag veteményes és gyümölcsfák sora egyaránt megtalálható, melyek öntözése ciszternából megoldott.

A telken található fúrt kút biztosítja a ház lakóinak vízszükségletét.

További részletes leírás és fotók:

https://dunakanyar.ingatlan.hu

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Senye Katalin

Senye Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-398-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000