Квартира (кирпичная) Продается Budapest XII. mикрорайон - SZÉCHENYIHEGY RESIDENCE

Продается Budapest XII. kerület Квартира (кирпичная)
100 m2Площадь 3 Комната
156 000 000 HUFЦена
273571Идентификация
Прочие данные

1243 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

58 m2 балкон/терраса

Другое отопление

plným komfortom Kомфортность

Частное место в общем гараже парковка

Этаж 2

Последний этаж

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

2019 Год строительства

Dél Расположение

SZÉCHENYIHEGY RESIDENCE
ZÖLDTETŐ-KERTTEL ÉS
EXTRA MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL!

Találja meg Ön is otthonát elegáns luxusvillák és családi házak közelében, kertvárosias zöld környezetben!
A 3 lakásos újépítésű társasházban 100 nm-es, N + 2 szobás, teraszos, zöldtetőkert-kapcsolatos lakás (összesen 58 nm) nettó 156 M Ft irányáron eladó.

Az 1243 nm telken megvalósuló projekten belül ez a lakás helyezkedik el a legfelső szinten, így egy gyönyörű panorámával rendelkező terasz és zöldtető-kert is kapcsolódik hozzá. Igény szerint a tetőterasz fölé még egy 20 nm alapterületű körpanorámás terasz is építhető.

A hangulatos lejtős utca magasabban fekvő részén az utca szintjén léphetünk be a zárt lépcsőházból a saját lakrészhez tartozó lépcsőházba, illetve a teremgarázsból lifttel rögtön a 2. emeleti előtérhez érkezünk, ahonnan jobbra a fürdőszoba található, mellette egy csendes szobával. Balra az amerikai konyhás nappali, mellette egy tágas és világos szoba kapott helyet.

A lakók maximális kényelmét a legújabb építészeti trendek által ihletett, jövőbemutató, innovatívan stílusos életterek kialakítása garantálja. Mindezeken felül az épületben lift, teremgarázs (elektromos autó töltés) és tároló is rendelkezésre áll, melyek megvásárolhatóak.
- Tárolók bruttó 5,08 M Ft/db.
- E-töltős teremgarázshely 10,16 M Ft/db
- Kültéri gépjármű parkolóhely 5,08 M Ft/db.

A lakás LUXUS kivitelezésű, a legkorszerűbb, kizárólag ellenőrzött MINŐSÉGŰ építési anyagok kerülnek felhasználásra, a teljes körű gépészet, a fűtés, a vízszerelvények a mai kor technikai követelményeinek megfelelően készülnek. KIVÁLÓ és TRENDI burkolatok (hideg- meleg burkolat, csempe, járólap, parketta) teszik igazán egyedivé és különlegessé a lakást.

Műszaki átadás 2020 májusában.

A lakás nettó vételárát 27% ÁFA terheli.

Részletes műszaki leírás és fizetési ütemezés természetesen az érdeklődők rendelkezésére áll, a beruházó az egyedi vevői igényeket is rugalmasan kezeli.

Fantasztikus lokáció, s ennek köszönhetően kiváló tömegközlekedés és tökéletes infrastruktúra. BAH csomópont 11 perc, bevásárló központok: MOM Park 8 perc, Hegyvidék Központ 5 perc, óvodák és iskolák 3-9 perc távolságra.

Amennyiben igényes és magas műszaki tartalommal rendelkező ingatlant szeretne vásárolni, állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Звоните нам с доверием

+36-30-950- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000