公寓房(砖头) 出卖 Budapest XII. 市区 - SZÉCHENYIHEGY RESIDENCE

出卖 Budapest XII. kerület 公寓房(砖头)
100 m2面积 3 房间
156 000 000 HUF价格
273571识别码
更多信息

1243 m2 地皮

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

58 m2 阳台

其他 暖气

deplin confort 舒适感

自己的大车库 停车

几层 2

顶层

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2019 修建年

Dél 方向

SZÉCHENYIHEGY RESIDENCE
ZÖLDTETŐ-KERTTEL ÉS
EXTRA MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL!

Találja meg Ön is otthonát elegáns luxusvillák és családi házak közelében, kertvárosias zöld környezetben!
A 3 lakásos újépítésű társasházban 100 nm-es, N + 2 szobás, teraszos, zöldtetőkert-kapcsolatos lakás (összesen 58 nm) nettó 156 M Ft irányáron eladó.

Az 1243 nm telken megvalósuló projekten belül ez a lakás helyezkedik el a legfelső szinten, így egy gyönyörű panorámával rendelkező terasz és zöldtető-kert is kapcsolódik hozzá. Igény szerint a tetőterasz fölé még egy 20 nm alapterületű körpanorámás terasz is építhető.

A hangulatos lejtős utca magasabban fekvő részén az utca szintjén léphetünk be a zárt lépcsőházból a saját lakrészhez tartozó lépcsőházba, illetve a teremgarázsból lifttel rögtön a 2. emeleti előtérhez érkezünk, ahonnan jobbra a fürdőszoba található, mellette egy csendes szobával. Balra az amerikai konyhás nappali, mellette egy tágas és világos szoba kapott helyet.

A lakók maximális kényelmét a legújabb építészeti trendek által ihletett, jövőbemutató, innovatívan stílusos életterek kialakítása garantálja. Mindezeken felül az épületben lift, teremgarázs (elektromos autó töltés) és tároló is rendelkezésre áll, melyek megvásárolhatóak.
- Tárolók bruttó 5,08 M Ft/db.
- E-töltős teremgarázshely 10,16 M Ft/db
- Kültéri gépjármű parkolóhely 5,08 M Ft/db.

A lakás LUXUS kivitelezésű, a legkorszerűbb, kizárólag ellenőrzött MINŐSÉGŰ építési anyagok kerülnek felhasználásra, a teljes körű gépészet, a fűtés, a vízszerelvények a mai kor technikai követelményeinek megfelelően készülnek. KIVÁLÓ és TRENDI burkolatok (hideg- meleg burkolat, csempe, járólap, parketta) teszik igazán egyedivé és különlegessé a lakást.

Műszaki átadás 2020 májusában.

A lakás nettó vételárát 27% ÁFA terheli.

Részletes műszaki leírás és fizetési ütemezés természetesen az érdeklődők rendelkezésére áll, a beruházó az egyedi vevői igényeket is rugalmasan kezeli.

Fantasztikus lokáció, s ennek köszönhetően kiváló tömegközlekedés és tökéletes infrastruktúra. BAH csomópont 11 perc, bevásárló központok: MOM Park 8 perc, Hegyvidék Központ 5 perc, óvodák és iskolák 3-9 perc távolságra.

Amennyiben igényes és magas műszaki tartalommal rendelkező ingatlant szeretne vásárolni, állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

请给我回电话

相似的房产

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

随时给我们打电话

+36-30-950- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Madárhegyingatlan Projektiroda
+36 30 230 2000